In gesprek met B&W over de leegstand van winkelpanden?

Foto:

Het college van B&W organiseert op 4 februari samen met DoeJeBusiness een werklunch voor ondernemend Lingewaard. Het gespreksonderwerp is ‘dreigende leegstand van winkelpanden in Lingewaard’. Over dit onderwerp wil het college graag met ondernemend Lingewaard in gesprek voordat er beleid wordt opgesteld. Schrijf je in!

Graag verneemt het college wat de aard en omvang van deze “dreiging” is of speelt dit in Lingewaard niet? Ook wil het college graag van u weten wat u van de gemeente verwacht op dit gebied, wat kunnen de ondernemers, eigenaren en/of makelaars hier samen met de gemeente (nog) aan doen?

Laat je mening horen en schrijf je in

Laat je mening horen over dit actuele onderwerp, voordat er beleid wordt geschreven. Neem deel aan het gesprek,  terwijl u geniet van een heerlijke lunch.

Schrijf je in via info@doejebusiness.nl of telefonisch via 0481- 47 00 00. De kosten voor deze werklunch bedragen € 10,- per persoon en is van van 12:15 tot 14:00 uur bij De Houtakker 51 in Bemmel.

Denk eraan, er is ruimte voor maximaal 35 deelnemers; wees er dus snel bij!

Kans gemist?

De volgende werklunch, waarbij het voltallige college van B&W aanwezig is, zal zijn 20 mei 2014. Wil je dan meepraten over het (regionaal) inkoopbeleid en aanbesteding,  reserveer deze datum dan alvast in je agenda.   

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties