Burgemeester complimenteert ondernemers Lingewaard tijdens Veron Nieuwjaarslunch

Foto:

Op vrijdag 10 januari zijn in De Klok in Gendt ruim 70 Veron ondernemers en vertegenwoordigers van de gemeente Lingewaard aanwezig voor de Veron Nieuwjaarslunch. De organisatie was trouwens verheugd dat de toevoeging ‘…met de burgemeester’ weer kon worden gebezigd. Elk jaar is het toch weer de gelegenheid bij uitstek om onder elkaar de beste wensen uit te wisselen en te luisteren naar wat de voorzitter en de burgemeester hebben te melden.

Voorzitter Bert Scholten benadrukte de rol van Veron op het gebied van verbinden; het is van belang dat ondernemers met elkaar hun ervaringen kunnen delen. Hij keek ook terug op het afgelopen jaar. 

2014 wordt een jaar waarin ondernemers zich nog meer dan voorheen moeten laten leiden door vernieuwen, met passie en energie. Het succes van het Ondernemerssymposium 2013 zal dit jaar een vervolg krijgen, in februari zal een avond met de politiek worden georganiseerd in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en zal er een Ondernemersevent worden gehouden. En verder kan iedereen dit jaar wederom onderhoudende netwerkbijeenkomsten tegemoet zien. Ten slotte riep de voorzitter de leden op zich te laten horen en mee te doen. Veron is er immers voor en door haar leden.

De burgemeester, mevrouw Schuurmans, benadrukt haar goede ervaringen met Veron vanaf haar aanstelling; er zijn goede contacten met de commissie regionale economie en politiek.

2

Zij vindt de ondernemers in Lingewaard origineel en creatief en benadrukt het grote belang van een ondernemend Lingewaard: voor werkgelegenheid en ondersteuning van activiteiten. Zij roept eenieder op zijn trots uit te dragen voor het bedrijf en de locatie waar wordt ondernomen en somt een aantal concrete gebieden op waarin de gemeente bijzonder actief is of activiteiten gaat ontwikkelen. 

Ten slotte meldt zij dat strategische keuzes voor werklocaties worden voorbereid, dat de vraag naar kavels aan verandering onderhevig is en dat daar op zal moeten worden ingespeeld.

2014 wordt wat haar betreft een jaar van Ondernemend Lingewaard.

Ten slotte heffen allen het glas, en is er gelegenheid om tijdens een goed verzorgde lunch uitgebreid te netwerken.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties