Tennisclub Haalderen heeft nieuwe Penningmeester

Foto:

Op dinsdag 28 januari is de algemene ledenvergadering van de club goed bezocht. Vincent Leenders is verkozen tot nieuw bestuurslid. Hij gaat de rol van Penningmeester op zich nemen. Willie Gerdsen (oud penningmeester) is herkozen als bestuurslid, hij zal de taken van het algemeen beheer gaan uitvoeren.

Het overige bestuur en de leden willen hierbij Willie Gerdsen natuurlijk hartelijk bedanken voor alle bijdragen die hij als rol van Penningmeester heeft uitgevoerd en wensen hem en de nieuwe penningmeester natuur veel succes met hun nieuwe functie.

Tijdens de vergadering heeft het bestuur verantwoording afgelegd voor het afgelopen jaar. Ook is de begroting voor dit jaar door de leden goedgekeurd. In de begroting is rekening gehouden met een lichte stijging van de contributie waarvoor de leden instemming hebben gegeven. Tevens zijn het aangepaste bestuursreglement “alcohol in sportkantines” en bardienstreglement vastgesteld.

We hebben teruggeblikt maar ook vooruit gekeken, zo zal dit jaar worden aangevangen met de opknap van de kantine, maar ook de twee tennisbanen zullen worden gerenoveerd.

Het belooft een druk maar mooi jaar te worden. Voor meer informatie over Tennisclub Haalderen raadpleeg de website www.tchaalderen.nl.


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties