TTV Essentia op zoek naar oud-leden

Foto:

In maart 2014 bestaat de Bemmelse tafeltennisvereniging Essentia 50 jaar. De vereniging wil deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan en is bezig met de voorbereidingen van een jubileumprogramma voor de leden. Echter ook de oud-leden worden niet vergeten en ook voor hen wordt er op vrijdagavond 21 maart een activiteit georganiseerd in de vorm van een oud-leden-reünie en oud-ledentournooi.

Daarom is de jubileumcommissie op zoek naar oud-leden en worden zij verzocht zich te melden. Vanuit oude ledenlijsten zijn vele namen in kaart gebracht maar zijn huidige (email)adressen niet altijd actueel. Oud-leden (of familieleden die de gegevens kunnen verschaffen) kunnen zich melden en hun actuele adres/e-mailgegevens doorgeven via emailadres: 50jaar@essentiabemmel.nl of door een berichtje aan te maken op: www.facebook.com/ttvessentia.

Oude filmpjes, foto’s`?

Wij zijn ook op zoek naar oude foto’s, filmpjes, videos e.d. die te maken hebben met gebeurtenissen binnen Essentia. Deze kun je ook via de hiervoor genoemde adressen naar ons sturen.

Meer informatie

Verdere informatie over deze avond wordt nog bekend gemaakt via onze website (www.essentiabemmel.nl), onze facebookpagina en mailings. We hopen op een grote opkomst en kijken met belangstelling uit naar een weerzien met onze oud-leden. Tot 21 maart 2014! 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties