Alzheimer Nederland zoekt helpende handen in Bemmel

Foto: Lingewaard Nieuws

BEMMEL – We zoeken dringend collectanten. Zonder vrijwilligers is er geen collecte mogelijk. Helpt u mee? U zult ervaren hoe hartelijk en hartverwarmend de reacties zijn van de gevers, om mensen met dementie, nu en in de toekomst, te helpen.

Dag in dag uit worstelen honderdduizenden mensen in Nederland met de gevolgen van dementie. Als patiënt of als naaste. Door de vergrijzing neemt dit aantal de komende jaren snel toe waardoor 1 op de 5 mensen door de ziekte getroffen wordt. Alzheimer is daarmee hard op weg de grootste en meest kostbare ziekte te worden in Nederland.

Alzheimer is een ontluisterende ziekte, waarbij de patiënt geheugen, identiteit en emoties verliest. Uiteindelijk vernietigt de ziekte het meest waardevolle dat een mens bezit: zichzelf. Wat begint met vergeetachtigheid leidt uiteindelijk tot totale ontreddering en tot de dood. Alzheimer is niet te stoppen. Nog niet. Meer onderzoek naar oorzaken en oplossingen is noodzakelijk om Alzheimer te kunnen overwinnen. Daarvoor is veel geld nodig.

Help mee! Alleen met hulp van vrijwilligers kunnen we ons werk voortzetten.

U kunt alleen gaan collecteren maar het is ook heel gezellig om dit samen met iemand te doen! Elk uurtje van uw tijd dat u wilt besteden aan deze collecte is al geweldig! Help Alzheimer overwinnen. Dan hoeft niemand zichzelf te verliezen.

De collecteweek is van 9 tot 14 november 2015.

U kunt zich opgeven bij mij: Bianca van Brandenburg, 06-83212345 of per email: collectebemmel@gmail.com.

Op onze site: www.alzheimer-nederland.nl kunt u meer lezen over het werk en de activiteiten van Alzheimer Nederland.

Ik hoop van harte dat u er in ieder geval alvast over na wilt denken……..

Reacties

Cookieinstellingen