Zaterdagmarkt voor Zwangeren in CWZ

Foto: CWZ

NIJMEGEN – Bent u zwanger en benieuwd naar de gang van zaken rond zwangerschap en bevallen in het CWZ? Dan zijn u en uw partner van harte welkom op onze Zaterdagmarkt voor Zwangeren. Deze vindt op  zaterdag 12 september van 10.00 tot 16.00 uur plaats.

Wat kunt u verwachten?

Een persoonlijk, interactief en gevarieerd programma. Met presentaties en informatiekraampjes. Met rondleidingen naar het Geboortehuis, de kraamsuites en couveusesuites (mits deze ruimtes natuurlijk niet bezet zijn). En met gezellige spulletjes en activiteiten rond zwangerschap en geboorte. Kortom: een gevarieerd programma dat ook leuk is voor wie nog maar net zwanger is.

Locatie

Auditorium en Binnenhof CWZ.

Is aanmelden nodig?

  • Loopt u bij binnenkomst eerst naar meldpunt 1B. Hier krijgt u meer informatie over de Zwangerschapsmarkt en de verschillende rondleidingen.
  • Aanmelden voor de zwangerschapsmarkt is niet nodig. U kunt binnenlopen wanneer u maar wilt. Heeft u niet alles gezien? Kom dan gerust nog een keer langs.

Wilt u graag een rondleiding op de afdeling verloskunde, de couveusesuites of door het Geboortehuis Neo? Dan dient u zich hiervoor in te schrijven. Dit kan bij meldpunt 1B.

Parkeren

Parkeren voor de Zaterdagmarkt dient op het voorterrein van CWZ te gebeuren. Ook als u komt voor een rondleiding door het Geboortehuis NEO, willen wij u vragen op het voorterrein te parkeren en de hoofdingang te gebruiken. Ook voor deze rondleiding dient u zich aan te melden bij meldpunt 1B.

Reacties