Rechtswinkel voor iedereen met een juridisch probleem

BEMMEL / HUISSEN – Sinds 1979 verleent Stichting Rechtswinkel Over-Betuwe gratis juridisch advies aan de inwoners van de gemeente Over-Betuwe vanuit onze locatie in Elst. Later na zijn er dependances bijgekomen in Bemmel en Huissen (gemeente Lingewaard).

Wij houden spreekuren waarop wij een luisterend oor bieden aan onze cliënten om vervolgens met onze collega’s aan de slag te gaan en de cliënt te voorzien in een zo passend mogelijk advies.

De kracht van een rechtswinkel is dat wij moeilijkere juridische vraagstukken eenvoudig kunnen verwoorden waardoor het voor eenieder begrijpelijk is. Bij ons zijn allemaal studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit te Nijmegen als vrijwilliger werkzaam. Zij zijn zeer gepassioneerd en gemotiveerd om een ieder van een kosteloos advies te voorzien.

Heeft u een juridisch probleem en zou u graag op een laagdrempelige manier te weten komen wat voor u de juiste oplossing/werkwijze is, bezoek dan eens één van onze spreekuren! Wij helpen meer dan graag!

U kan ons vinden tijdens onze spreekuren in:

Bemmel, De Kinkel

De eerste maandag van de maand (19:00-20:00)

Huissen, De Brink

Op de eerste en derde woensdag van de maand (19:00-19:45)

Elst, Onder de Toren

Op de eerste en derde donderdag van de maand (18:30-19:30)

 

Voor meer informatie zie: www.rechtswinkeloverbetuwe.nl, of mail naar info@rechtswinkeloverbetuwe.nl.

Reacties

Cookieinstellingen