Hardloopgroep gaat van start!

Foto: b.o.d. De Sprinters

BEMMEL – In september gaat b.o.d. De Sprinters weer een beginnersgroep opstarten. Voor deze groep kan men zich aanmelden als men nog weinig of geen loopervaring heeft.

Op een plezierige en ontspannen manier wordt men gedurende twee avonden per week vertrouwd gemaakt met alle facetten van het lopen. Vanaf maandag 7 september wordt, onder leiding van gediplomeerde trainers, op de maandag- en woensdagavond van half acht met deze beginnersgroep getraind.

De eerste vier weken zijn de trainingen gratis. Wel wordt van u verwacht dat u hierna lid van b.o.d. De Sprinters (€ 24,00 per kwartaal) wordt.

De trainingen zullen zowel op de openbare weg, als op de atletiekbaan, op sportpark De Heister plaatsvinden.

Voorafgaand aan de eerste trainingsavond wordt er op donderdag 3 september a.s. om 19.30 uur een informatieavond georganiseerd in het clubhuis op sportpark De Heister achter het Over Betuwe College, waarbij u kennis kunt maken met de trainers en waarbij uiteengezet wordt hoe de trainingsavonden worden gehouden.

Ook zal hierbij aandacht besteed worden aan loopkleding en schoeisel (u kunt deze beter nog niet aanschaffen). Verder kunt u hier met al uw vragen terecht. Mocht u verhinderd zijn staan wij telefonisch tot uw beschikking of kunt u de eerste trainingsavond bij ons terecht vanaf 19.10 uur.

Ook willen wij graag onder de  aandacht brengen dat onze vereniging is gestart met een vijf kilometer groep. Deze groep loopt duurloopjes van rond de 5 kilometer,  in een rustig tempo.

Telefonisch kunt u hierover ook inlichtingen inwinnen bij:

  • Michael Smoorenburg 0481- 465049
  • Rens Harteman 0481- 486104

  

Reacties