Teamspirit, respect en ontwikkeling centraal op driedaags voetbalkamp

Foto: SKAR

 

HUISSEN – Teamspirit, respect, voetbaltechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Onderwerpen die centraal stonden op het driedaagse voetbalkamp van Skar in Huissen, waaraan 21 kinderen eind juli deelnamen.

“We hebben bijvoorbeeld gewerkt aan een goede lichaamshouding voor het voetballen, maar ook een aantal kinderen zelf een training laten geven”, vertelt pedagogisch medewerker Rob Rissewijck, die samen met collega’s Yusuf en Emmy de kinderen begeleidde. Ter afsluiting van het voetbalkamp vormden de ouders samen met de medewerkers een team en namen het op tegen de kinderen. De uitslag? 5-4 voor de kinderen. Rissewijck: “Het was een zware en slopende partij voor met name de ouders.”

Musicalevenement
Voor zowel kinderen die ingeschreven staan bij Skar, als kinderen met een vakantiecontract organiseert Skar geregeld activiteiten. Voor de herfstvakantie staat een musicalevenement op de planning.

Skar biedt dag- en vakantieopvang, maar bijvoorbeeld ook buitenschoolse en flexibele opvang in Arnhem en omgeving. Meer informatie hierover is te vinden op www.skar.nl.

skar voetbal 2

Reacties