Sportclub Bemmel kiest voor Jako en Sport Village Bemmel

Foto: SCB

BEMMEL – Met ingang van het nieuwe (jubileum) seizoen spelen alle elftallen van Sportclub Bemmel in nieuwe kleding van het sportmerk Jako. De kledingpakket bestaat uit shirt, broekje, kousen, trainingspak en sporttas/rugzak en wordt geleverd door Sport Village Bemmel.

3 jaar overeenkomst

SC Bemmel voorzitter Arno van Heusden en Theo Verpoortvan Sport Village tekenden de medio juli een overeenkomst voor 3 seizoenen, met een optie voor nog één jaar.

Kledingcommissie

De keuze voor het sportmerk Jako en leverancier Sport Village was eensluidend. Het bestuur van Sportclub Bemmel en een speciaal geformeerde kledingcommissie, heeft het afgelopen jaar verschillende sportmerken met elkaar vergeleken op kwaliteit, prijs, leverbetrouwbaarheid en “look and feel”. Daaruit kwam Jako als beste uit de bus. Voor de logistiek, de uitlevering en het beheer van het complete kledingpakket werd gekozen voor een lokale leverancier: Sport Village. Namens Sport Village was eigenaar Theo Verpoort een meer dan plezierige onderhandelingspartner, die bovendien bereid was om op alle fronten mee te denken met Sportclub Bemmel.

Sportclub Bemmel verheugt zich op een prettige en langdurige samenwerking met Sport Village en Jako. Verder bedanken wij de kledingcommissie (Willie Koenen en Richard Rozenboom) voor hun inzet en goed onderbouwde advies, waardoor alle Sportclub Bemmel elftallen er met ingang van het seizoen 2015-2016 weer piekfijn en uniform bijlopen.

Reacties