Lekker fietsen op Huissense Dag?

Foto: Lingewaard Nieuws

HUISSEN – Op initiatief van VVV Lingewaard en in samenwerking met Stinase kent de Huissense Dag, dinsdag 4 augustus a.s., weer twee fietstochten. Beide tochten staan in het teken van 70 jaar Bevrijding.

Het zijn twee verkeersluwe fietstochten die op basis van knooppunten zijn samengesteld. De ene route is een familieroute van 25 kilometer en de andere is een toerroute van 50 kilometer. Beide routes zijn geschikt voor jong en oud en voert de fietser door het groene en landelijke Lingewaard en omgeving.

Elke route kent een rustplek. Voor de 25 km is de rustplek bij De Steenen Camer in Driel en voor de 50 km is die bij Strandclub WaterGoed te Slijk-Ewijk. Daar ontvangen de deelnemers een consumptie en een aandenken. Voor pech onderweg is een servicewagen stand-by.  Op verschillende plaatsen in Huissen worden bewaakte fietsenstallingen ingericht.

Inschrijven kan uitsluitend op de Huissense Dag zelf van 10.00 – 11.00 uur  in de VVV stand op de Markt. De inschrijfkosten bedragen 3 euro.

De officiële start vindt plaats om 10.30 uur vanaf de Markt .

VVV Lingewaard en Stinase hopen op heerlijk fietsweer, talrijke deelnemers en wensen iedereen alvast een fantastische Huissense (fiets) Dag toe.

Bron: Gemeente Lingewaard

Reacties