Volharding begroet opnieuw de Vierdaagselopers

Home

HUISSEN – Muziekvereniging Volharding gaat opnieuw, en dat voor de twaalfde keer op rij, de 50 km wandelaars van de Nijmeegse Wandelvierdaagse door Huissen muzikaal een hart onder de riem steken op dinsdagmorgen 21 juli.

Het verzoek van de gemeente, om de wandelaars zo sfeervol mogelijk door de mooie gemeente Lingewaard te begeleiden, is opnieuw gehonoreerd. Een flink aantal leden kan zich toch weer vrijmaken om op dinsdagmorgen vanaf 6 uur vóór “De Gouden Engel” de wandelaars in de kom van Huissen te verwelkomen met vrolijke klanken. Er worden vrolijke marsen gespeeld van 6.15 tot ca. 9.00 uur.

De opstelling van Volharding vóór de Gouden Engel is voor de bewoners van Zorgcentrum Sancta Maria een extra stimulans om op dit abnormaal vroege tijdstip toch het warme bed te verlaten. “De vele vrijwilligers die de moeite nemen om deze senioren zo vroeg uit de veren te begeleiden, zijn deze bewoners dan ook heel erg dankbaar”, aldus Wilma Demon, hoofd activiteitenbegeleiding van het Zorgcentrum. “Men kijkt er elk jaar opnieuw weer heel erg naar uit”, vertelt zij.

Volharding en ook vele horecagelegenheden in Huissen profiteren graag van het feit dat Huissen ook dit jaar weer aangedaan wordt, zij het alleen door de circa 10.000 vijftig kilometerlopers.

Bekijk de promotiefilm van de muziekvereniging om te kijken wat zij in haar mars heeft!

Reacties