Ook volgende week rond de 25 graden

Foto: Lingewaard

Vandaag is het vrij zonnig met veel wind bij 22-30 graden. In de avond meer volgt vanuit het westen meer bewolking en is kans op een bui. Zaterdag is het een stuk koeler, maar daarna gaat de temperatuur weer geleidelijk omhoog.

Vanochtend is de zon duidelijk aanwezig, net als de wind. Aan zee en op het IJsselmeer kan het krachtig (6 Bft.) waaien. Eerst is de wind nog oostelijk, maar geleidelijk draait hij naar het zuidwesten.

Al vroeg op de dag worden de maximale temperatuurwaarden gehaald. Aan de noordwestkust wordt het hooguit 22 graden, maar voor Limburg liggen maxima rond 30 graden in het verschiet. In de middag gaat de temperatuur al dalen en dit gebeurd als eerst in het westen van het land.

Vanavond neemt de wind af en vanuit het westen de bewolking toe. Er volgt uiteindelijk ook regen. In de nacht wordt het niet veel kouder dan een graad of 15.

Morgen verdwijnt de bewolking als sneeuw voor de zon. We krijgen een aangename zonnige dag. Met middagtemperaturen tussen 20 en 25 graden is het niet te heet, maar wel lekker warm.

Zondag is het iets minder fraai. Het kan behoorlijk waaien, er is meer bewolking en er kan ook regen vallen. Het wordt 21 tot 26 graden. Toch schijnt, zeker in de middag, ook de zon.

Volgende week liggen de maxima rond 25 graden. De zon schijnt geregeld en er valt over het algemeen weinig regen.

Reacties