Grote opkomst eerste Open Eetcafé Doornenburg!

Foto: Stichting Welzijn Lingewaard

DOORNENBURG – Alle tafels zijn mooie gedekt en gevuld met bezoekers op woensdag 8 juli jl. De eerste editie van het Open Eetcafé in Doornenburg is een feit.

Na Bemmel en Huissen heeft nu ook het OC Doornenburg een Open Eetcafé. Stichting Welzijn Lingewaard heeft samen met de dorpscontactpersonen en het ParticipatiePunt Doornenburg het voorwerk gedaan en nu is het de buurt aan de vrijwillige koks en bediening om hun talenten te laten zien. En dat het een succes is staat nu al vast.

Bij binnenkomst ruikt het heerlijk, het ziet er gezellig uit en er wordt lekker gekletst in afwachting van het drie gangen menu.

Voor € 4,- er lekker even uit, een keer iets anders eten en mensen ontmoeten. Want dat is het doel van de Open Eetcafés, behalve een gezonde maaltijd, lekker even onder elkaar een gezellig moment beleven.

Gezien het succes van afgelopen woensdag zal het Open Eetcafé na de vakantie snel een vervolg krijgen, wellicht ook eens in de avonduren zodat ook werkend Doornenburg een vorkje mee kan prikken. Want wat is er lekkerder dan na een drukke werkdag gewoon aan te kunnen schuiven!

Kijk op de website: www.swlingewaard.nl  voor data en tijden.

Wist u dat er in de vakantie periode een speciale opening is van Efkus ’n Bekse, het koffiemomentje in Doornenburg? Op vrijdag 21 augustus van 10.00-12.00 bent u van harte welkom in het Ontmoetingscentrum voor de Koffieochtend!

Reacties