Ehbo-cursus voor beginners

Foto: EHBO Sint-Christoffel

HUISSEN – Ehbo-cursus voor beginners. Iets voor jou? Ja! Ehbo leren en doen is namelijk voor iedereen interessant. Omdat je ontdekt, hoe je in noodgevallen levens kunt redden. En omdat je leert hoe je meer alledaagse Ehbo-handelingen moet verrichten. Bovendien is het volgen van deze cursus ‘stiekem’ nog leuk ook!

Hoe ga je om met emoties, van jou én van slachtoffers? Wat moet je doen bij een stoornis van het bewustzijn en de ademhaling bij een slachtoffer? Hoe ga je om met letsel, van een breuk tot een brandwond? Hoe help je bij kleine ongevallen?

Ehbo Leren & Doen is een mix van theorie en praktijk. Thuis bereid je je voor met de laatste versie van het lesboek. Op de leslocatie in basisschool De Abacus aan de Van Voorststraat in Huissen worden de praktijklessen gegeven.

Kun jij straks reanimeren?

Misschien hoef je die kennis nooit toe te passen. Maar als het ooit nodig is, wil je zeker niet machteloos toekijken. Dus aarzel niet en schrijf je in voor de nieuwe cursus! De nieuwe cursus start in september en zal worden gegeven door een gediplomeerd instructeur. De kosten voor deze cursus bedragen inclusief examen125 euro.

Meer informatie staat op www.ehbohuissen.nl en te verkrijgen bij Nelly Liskaljet, secretariaat Ehbo Sint-Christoffel in Huissen; 06 50413631.

Reacties