Tussenstand actie ‘Vrienden van de Bemmelse Dweildag’

Foto: Dweildag Bemmel

BEMMEL – “Ook zo genoten van de 29e Bemmelse Dweildag? Als organisatie kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd weekend, maar we zijn ook alweer volop bezig om plannen te maken voor volgend jaar!”

“Op 12 juni 2016 staat de 30e Dweildag gepland en daar willen we uiteraard een groot feest van maken. Uw hulp is daarbij zeer welkom.

In het voorjaar zijn we begonnen met de actie ‘Vrienden van de Bemmelse Dweildag’, waarbij u voor 0,83 euro per maand vriend(in) wordt. Doel is om een bredere financiële basis te krijgen voor het organiseren van ons evenement, met steun van de (Bemmelse) bevolking.

Onder de bezielende leiding van Jan ‘dweil’ Verhoeven zijn alle vrijwilligers op pad gegaan om leden te werven. Ook tijdens de Dweildag probeerde Jan mensen enthousiast te maken en dat lukte meermaals.”

“Inmiddels hebben ruim 350 mensen aangegeven om deze actie te steunen en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Uiteraard hopen we nog meer ‘vrienden’ te kunnen krijgen en daarom loopt de actie ook de komende tijd gewoon door. Inschrijfformulieren kunt u downloaden van onze site”.

Als u alle gegevens op het formulier invult, worden deze vervolgens automatisch in onze administratie opgenomen; u ontvangt van ons een prachtige Dweildagbutton!

Doe eens gek en wordt voor een prikkie ‘vriend(in) van de Bemmelse Dweildag’. Noteer alvast in uw agenda: 11 en 12 juni 2016 Dweilweekend Bemmel.

Reacties