Nieuw bij TOP: Online tickets kopen

Foto: TOP

BEMMEL – Stichting Toestanden Op Podium lanceerde onlangs haar nieuwe programmaboekje. Vanaf woensdag 1 juli is ook de vernieuwde website online. De site is gerealiseerd door het bedrijf Cowpunks Online Marketing & Services. Cowpunks en TOP zetten hiermee hun jarenlange samenwerking voort. Hiermee is TOP ook verzekerd van een TOP sponsor voor de komende drie theaterseizoenen.

Nieuwe doelgroep

De website heeft een behoorlijke opfrisbeurt ondergaan. Zo kunnen op eenvoudige manier online kaarten besteld en afgerekend worden. Bovendien is de site geschikt voor mobiele telefoons. Hiermee hoopt TOP ook een nieuwe (jongere) doelgroep aan te boren. De e-tickets die de theaterbezoeker in de mailbox ontvangt worden bij entree van de voorstelling gescand door de medewerkers van TOP. De organisatie weet zo ook exact hoeveel kaarten er beschikbaar zijn voor de vrije verkoop aan de kassa en hoeveel stoelen er bezet zijn.

Natuurlijk is alle informatie over de voorstellingen te lezen op de site. Daarnaast zijn er zogenaamde “trailers” te bekijken via Youtube zodat je ook weet wat je koopt.

Ook in de theaterkerk

De nieuwe website is voorbereid op de voorstellingen die straks in de theaterkerk gaan plaatsvinden. Met een aantal eenvoudige ingrepen kan de zaalcapaciteit aangepast worden aan de nieuwe situatie. De site is bereikbaar via www.topbemmel.nl

Reacties