Op zoek naar (vakantie) personeel?

Foto: CC0/Public Domain

Ben je voor je bedrijf op zoek naar lokaal personeel? Vakantiewerkers nodig? Via lingewaard.nieuws.qz0.nl bereik je je toekomstige arbeidskrachten binnen korte tijd en tegen een ongekend voordelig advertentietarief.

Met een bereik van meer dan 25.000 bezoekers per maand en meer dan 4.000 social media contacten biedt lingewaard.nieuws.qz0.nl je een ongekend netwerk binnen onze gemeente. Het plaatsen van een vacature op lingewaard.nieuws.qz0.nl betekent dan ook dat je snel contact krijgt met potentiële arbeidskrachten.

En dat is niet het enige voordeel want de tarieven voor plaatsing van een vacature zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk in vergelijking met de gedrukte media en de landelijke vacaturewebsites. lingewaard.nieuws.qz0.nl plaatst je vacatures naar wens zowel op de nieuwssite als op haar facebookpagina en twitter waarmee je vacature in één klap een enorm bereik heeft.

Voor bedrijven die over de grenzen van Lingewaard heen kijken heeft lingewaard.nieuws.qz0.nl nauwe contacten met collega-nieuwssites als nijmegen.nieuws.qz0.nl, druten.nieuws.qz0.nl, wijchen.nieuws.qz0.nl en rheden.nieuws.qz0.nl. Een zeer groot bereik in de regio dus.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via lingewaard@nieuws.qz0.nl of via 06 – 5200 6942.

Reacties