Maak kennis met startende ondernemers

https://youtu.be/MyOChN8nEeg

LINGEWAARD – Om het ondernemersklimaat te bevorde­ren en de lokale economie een extra impuls te geven, neemt de gemeente deel aan het succesvolle project “Ik Start Smart”. Dit gezamenlijke project van de provincie Gelderland, Kamer van Koophandel en de Gemeente Lingwaard is gericht op kansrijke (pré) starters en ondernemers die tot dan vijf jaar actief zijn met hun bedrijf. Deze starters krijgen een tra­ject, bestaande uit coaching, training, advies en het opbouwen van een netwerk e.d.

De gemeente heeft in 2013, 2014 en 2015 in totaal 45  trajecten ingekocht. Op dit moment hebben 32 starters gebruik gemaakt van dit project. Om de onderlinge ervaringen uit te wisselen en het netwerken te bevorderen stelt de gemeente deze groep starters 4 x per jaar vergaderruimte ter beschikking. Er zijn nog plekken vrij, indien u wilt starten als ZZp’er meld u nu. Hoe dat moet raadpleeg de site: www.ikstartsmart.nl.

Starters stellen zich voor

Manon Spaan
Houdt zich bezig met Energetisch Managementen en het geven van cursussen en begeleiding voor ouders met hoog gevoelige kinderen en volwassenen. Ook kunnen bedrijven er terecht die inzicht willen hebben hoe de energie op de werkvloer, al dan niet stroomt. Ondersteuning voor coaches die extra inzicht willen hebben voor sommige van hun cliënten. Een bijzondere combinatie tussen energetisch werk en Hollandse nuchterheid.  Voor meer info bel: 06-14940203 of raadpleeg www.manonspaan.nl

Marit Laagland
Stress? Praat erover! is een praktijk voor psychosociale hulpverlening. Zij Is gediplomeerd counselor en begeleidt mensen in de leeftijdsgroep van ongeveer dertig tot vijftig jaar die last hebben van stress, waardoor zij in het dagelijks leven niet meer optimaal functioneren. Naast persoonlijke gesprekken, biedt zij ook counseling aan via de email. Verder geeft zij regelmatig workshops met verschillende thema’s. Raadpleeg voor meer info: www.stresspraaterover.nl .

Edwin Mons
Senior Ondersteuning Lingewaard ( S.O. Lingewaard) is een organisatie die het langer thuis kunnen blijven wonen graag wil stimuleren en kostendekkend werkt. De diensten die zij aanbieden zijn: Hulp bij boodschappen doen, winkelen, gezelschap houden, een wandeling of een uitstapje naar bij voorbeeld een museum of theater, voorlezen van de krant, vervoer naar familie of vrienden, begeleiding bij ziekenhuisbezoek, kleine klusjes in en om het huis. Kortom begeleiding en hulp bij allerlei zaken incidenteel of voor een langere periode. Te bereiken op: 06-19088103 of mail: info@seniorenondersteuninglingewaard.nl .

Bulters Podologie
Marcella Bulters, afgestudeerd registerpodoloog helpt bij voet- en houdingsklachten. Dit doe ik door uw stand te onderzoeken en uw looppatroon te analyseren. Uw voeten worden getest op bewegingsbeperkingen. Uw klachten kunnen veroorzaakt zijn door een verkeerde voet- en/of houdingstand. Door deze stand te corrigeren nemen uw klachten af. Zij maakt gebruik van podotherapiezolen, teen ortheses, therapiesokken, oefeningen, vilt technieken, taping en schoenoefeningen. Tevens heeft zij een nauwe samenwerking met fysiotherapie Lingewaard. Raadpleeg voor meer info: www.bulterspodologie.nl of bel: 06-52210390.

Rolina Bruggink
In 2014 gestart als zelfstandig specialist ouderengeneeskunde (voorheen verpleeghuisarts) genoemd. Ik houd me bezig met ouderengeneeskunde in de eerste lijn. Ik werk samen met twee huisartsenpraktijken en ben medebehandelaar voor patiënten met complexe problematiek. Dit zijn kwetsbare ouderen die thuis willen/moeten blijven wonen. Ook ben ik specialist ouderengeneeskunde en kaderarts palliatieve zorg.Ik werk als docent ouderengeneeskunde bij VOSON, Radboud UMC en als palliatief consulent bij het IKNL regio Arnhem. Bent u op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde die u kan helpen de ouderen eerste lijn zorg te versterken? Neem dan contact op via 06-58824672 of mail naar rolina@brugginkso.nl .

Marieke Oosterhuis
Is zorgvernieuwer bij Krachtig ouder. Ik begeleid zorgprofessionals die werken met ouderen. Met als doel de eigen kracht van de cliënt te vergroten, vaak in combinatie met de inzet van techniek. Daarnaast verzorg ik  digitale trainingen voor ouderen. Raadpleeg voor meer info www.krachtigouder.nl .

Cindy van Cauter
Eigenaar en oprichter van Quotus Shopper Insights. In mei 2011 heb ik Quotus opgericht omdat ik organisaties graag wilde gaan adviseren en helpen met het voorbereid zijn op de consument van de toekomst. Kennis van de klant samengevoegd met actuele, relevante trends zorgt voor nieuwe inzichten die helpen om een succesvollere organisatie te creëren. Raadpleeg voor meer info www.quotus.nl of bel 06-44019563.

René Huizinga
Projectmanagement nieuwe stijl .Creëer staat voor projectmanagement nieuwe stijl in de civiele techniek. Dat wil zeggen: alle betrokken partijen bij elkaar, de neuzen dezelfde kant op en samen gaan voor een goed projectresultaat. We adviseren, begeleiden en bouwen mee aan uw project, vanaf het concept tot en met de oplevering. Raadpleeg voor meer info: www.creeer.nl of bel 06-18437532.

Mirjam Wittenberg
Als kind wilde ik altijd al piloot worden. Vandaag de dag breng ik ondernemers bij hun eigen bestemming. Ik begeleid ondernemers sneller door hun vernieuwingsproces heen en zorg in 4 stappen dat ze vanuit hun flow vol energie en focus aan de slag gaan en hun ambities waarmaken. Als procesbegeleider en verbeteraar is:- het zien van verbetermogelijkheden en het excelleren van mensen is mijn expertise,- mijn daadkracht mijn drijfveer, mijn motor en -interactieve en innovatieve werkvormen, mijn stijl om het te realiseren. Het resultaat: vaart maken met je business Raadpleeg voor meer info: https://www.burosprint.nl/zomersprint-actie/ of bel 06-48420200.

Bron: Gemeente Nijmegen

Reacties