Internationaal Kapellenfestival Bemmel belooft een groot succes te worden

Foto: De Leemkuulers

BEMMELOp zondag 19 juli 2015 wordt er voor de 2e keer een bijzonder muziekevenement georganiseerd in Bemmel: het Internationaal Kapellenfestival Bemmel. Het festival zal plaatsvinden op de Markt in Bemmel.

Het belooft een waar spektakel te worden: Musikgesellschaft Niedergösgen uit Zwitserland is de openingact op het festival en trapt om 12.00 uur af. Eveneens te gast zijn Die Original Rheinstädter Musikanten uit Woerden en blaaskapel De Zwarte Fanfare uit Aarle-Rixtel.

Tijdens het festival zal er ook een braderie plaatsvinden, deze wordt georganiseerd door Ansja Events. Er is bier en bratwust aanwezig en lekkere kaffee mit kuchen kan genuttigd worden aan de typisch Duitse lange houten tafels en banken.

Na het enorme succes van vorig jaar heeft Egerländerkapel De Leemkuulers uit Bemmel besloten de organisatie van het evenement weer op zich te nemen. Voorzitter Leonie Masselink: “Vorig jaar was de primeur en kregen we geweldige reacties, we organiseren dit evenement met veel plezier. Mensen uit de wijde omgeving komen op dit evenement af. Dit wordt een traditie!”. In de organisatie is er een samenwerking met Brasserie Bloem, die de horeca zal verzorgen.

Tijd: 12.00 – 17.00

Entree kapellenfestival + braderie: gratis

Zie deleemkuulers.nl/kapellenfestival voor meer informatie.

Reacties