Wandel-2-Daagse Bemmel

Foto: deBOL

BEMMEL – In het weekend van 20 en 21 juni wordt door stichting deBol Bemmel voor de derde keer de deBOL Wandel-2-Daagse Bemmel georganiseerd.

Deze tweedaagse kenmerkt zich door de mooie routes door de weilanden, langs de rivier, over onbekende paadjes en de toch wel heel bijzondere en speciale deBol-gezelligheid! U kunt op beide dagen een mooie route van tien of van twintig kilometer wandelen. Hebt u zin om mee te wandelen, maar u kunt niet op allebei de dagen, dan is dat geen enkel probleem. U kunt ook per dag inschrijven en meewandelen!

Op beide dagen kunnen de twintigkilometer-wandelaars vanaf 08.30 uur starten, de tienkilometer-wandelaars kunnen vanaf 09.30 uur op pad.

Het startbureau is ingericht bij Laco Sportcentrum, Van Nispenstraat 2 in Bemmel. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro per persoon per dag. Dat is inclusief een kopje koffie onderweg.

Inschrijven kan via de mail, stichting.debol@planet.nl of telefonisch via 0481 462890 of 461422. Natuurlijk kunt u ook op de dag zelf nog inschrijven. Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl.

Reacties