Dweildag Bemmel: Deelnemers, speelschema en podia

Foto: Bemmelse Dweildag

BEMMEL – Hierna kunt u het dagprogramma van de Bemmelse Dweildag 2015 vinden. Ook is er een schema toegevoegd met daarop de locaties van de diverse podia.

10:00 uur: orkesten verzamelen zich

Het Kinkelgazon wordt gevuld met een grote kakofonie van kleuren en geluiden: de deelnemende orkesten verzamelen zich om de officiële opening mee te maken.

 

11:00 uur: officiële opening

Theo Spanbroek, voorzitter van Stichting Bemmelse Dweildag, verwelkomt alle aanwezigen. Ook het Bemmels Dweillied wordt gespeeld en gezongen. Onder begeleiding van de trompettisten worden de Bemmelse en Nederlandse vlag gehesen. Volgens de jarenlange traditie gaat ook de stormbal omhoog. De dweilstorm is klaar om over Bemmel te razen. De 28ste Bemmelse Dweildag is daarmee officieel geopend!

11:16 uur: orkesten verspreiden zich

De orkesten van de eerste speelronde gaan naar hun podia om daar het spits af te bijten (KLIK OP DE FOTO HIERONDER VOOR DE VERGROOTTE WEERGAVE OF DOWNLOAD DE PDF FILE)

deelnemers en schema dweildag 2015

11:30 uur: optredens op de podia beginnen

De Bemmelse Dweildag start voor de 29ste maal!

11:30 uur: kinderattracties in het Bloagenstruítje gaan open

Naast de leuke spelletjes is er ook een bloagenpodium. Lees meer.

17:30 uur: finale en prijsuitreiking

De gezamenlijke finale met o.a. een optreden van …………………….. Na een muzikale act worden verschillende serieuze en minder serieuze prijzen uitgereikt, met als hoogtepunt de bekendmaking van de drie kampioenen:

  • Nederlands Kampioen Dweilorkesten Show
  • Nederlands Kampioen Dweilorkesten Muzikaal
  • Nederlands Kampioen Dweilorkesten.

18:15 uur: opruimen

Aan alles komt een einde. Alles wordt met grote zorgvuldigheid afgebroken, opgeruimd en opgeborgen. Graag uw aandacht en respect voor al die vrijwilligers die dit evenement voor u mogelijk gemaakt hebben!

DE PODIA

podia dweildag 2015 klein

Reacties