Sprinters zoeken hardlooptrainers

Foto: b.o.d. De Sprinters

BEMMEL – B.o.d. De Sprinters Atletiek- en Skeelervereniging uit Bemmel is hard op zoek naar looptrainers voor het nieuwe seizoen. Door het stoppen van enkele trainers dreigen er gaten te vallen in de trainingsgroepen.

De afgelopen jaren heeft b.o.d. De Sprinters bewezen vele (beginnende) hardlopers uit Lingewaard prima te kunnen begeleiden, elk op zijn/haar niveau. Met ruim 300 lopende leden en een 32-jarig bestaan heeft de vereniging een stabiele basis in de gemeente Lingewaard. Vooral de jeugdafdeling kende de afgelopen jaren een sterke groei. Dit enthousiasme willen we graag  zo houden. Om die reden zijn we op zoek naar een trainer voor de jeugd (7 tot 16 jaar).

Bij de volwassenen kent de club groepen van beginners tot wedstrijdniveau. Graag gaan wij in gesprek met gediplomeerde hardlooptrainers, danwel mensen die bereid zijn de cursus Looptrainer niveau 3 (LT3) te gaan volgen. De vereniging kent een beleid waarin het volgen van trainersopleidingen wordt gefaciliteerd.

B.o.d. De Sprinters is een recreatieve hardloopvereniging die beschikt over een 400 meter-baan en een eigen clubhuis op sportpark De Heister te Bemmel. Deze accommodatie is de uitvalsbasis voor de hardlopers en skeelers. Er wordt getraind zowel op de baan als in de wijde omgeving van Bemmel. De trainingsavonden zijn op maandag- en woensdagavond.

Bent u één van die hardlooptrainers (jeugd of senioren) die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via secretariaat@boddesprinters.nl of lees het uitgebreide profiel op www.boddesprinters.nl.

Reacties