Te Koop: Vrijstaande 50-er jaren herenhuis

(Advertorial) Kent u dat gevoel, dat u ergens voorbij komt en denkt:”dat is nog eens een sfeervol en charmant huis. Als dat nou eens te koop zou komen dan…………. ” Laat uw droom werkelijkheid worden en kom snel een kijkje nemen in dit unieke object aan de Vossenhol 51 in Bemmel!

Dit vrijstaande 50-er jaren herenhuis onderscheidt zich door zijn mooie vrije ligging aan de voorzijde. Vanuit uw keuken raam heeft u zicht op een fraaie hertenweide. Deze woning ademt sfeer en is erg charmant door de vele authentieke stijl elementen waaronder: glas in lood, en suite deuren en paneel deuren.

De huidige eigenaren hebben de afgelopen jaren de woning weer helemaal up to date gemaakt, waarbij u moet denken aan een royale luxe woonkeuken, een moderne badkamer, toiletten, stucwerkwanden, een massief eikenplanken vloer op de begane grond en complete vernieuwing van alle elektra.

Aan de achterzijde vindt u een mooi aangelegde tuin waar u heerlijk kunt genieten van de zon en uw privacy. Een grote overkapping met lichtstraat achter de woning maakt mogelijk om vrijwel het gehele jaar buiten te vertoeven.

In de achtertuin bevind zich tevens een royale praktijkruimte/atelier. Deze ruimte van 28 m² is volledig geïsoleerd en daardoor voor vele doeleinden geschikt. Een royale garage met bergzolder en oprit maken het geheel compleet.

Goed Geregeld Makelaardij

0481 – 47 11 35

info@goedgeregeldmakelaardij.nl 

Reacties