Bijeenkomst duurzaamheid op de sportvereniging

Foto: rijnenijsselenergie.nl

LINGEWAARD – Op maandag 15 juni organiseert de buurtsportcoach van Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) in samenwerking met Lingewaard Energie en Lingewaard Sport! een themabijeenkomst over duurzaamheid op de sportvereniging.

Sportverenigingen staan in deze tijd voor grote financiële uitdagingen. Subsidies en sponsorinkomsten lopen terug terwijl de kosten van de accommodatie en de energierekening juist toenemen.

Tijdens deze avond willen we de verenigingen graag informeren over de mogelijkheden om hier op in te spelen. Wist u bijvoorbeeld dat sportverenigingen vanaf 1 januari 2016 gebruik kunnen maken van een subsidiemogelijkheid om duurzame maatregelen te treffen? NOC*NSF en Lingewaard Energie vertellen u hier graag meer over.

Ook zullen deze organisaties de verenigingen informeren hoe ze duurzamer om kunnen gaan met bijvoorbeeld licht, warmte, energie en afval. Heeft u wel eens gedacht aan zonnepanelen of LED-verlichting, bent u op de hoogte van de isolatie van uw gebouw? Hier gaan we graag met u over in gesprek.

Aan het eind van de avond is het zelfs mogelijk om per vereniging een adviesgesprek in te plannen met een adviseur van Lingewaard Energie om tot een specifiek plan voor uw club en accommodatie te komen.

De avond vindt plaats op 15 juni om 20.00 uur in de kantine van Sportclub Bemmel (Ressensestraat 30B).

Sportverenigingen kunnen zich nog tot 11 juni aanmelden bij Nick van der Ham op n.vanderham@swlingewaard.nl.

Geen sportvereniging maar wel interesse? Geen probleem, neem gerust contact op!

Reacties