Geslaagde editie 2015 voor Betuwe Onderneemt Beter

REGIO – Betuwe Onderneemt Beter kijkt terug op een geslaagde editie van het gelijknamige ondernemersevenement. Op maandag 1 juni vond de spannende verkiezingsavond plaats, met als ondernemer van het jaar Certilas. Dinsdag 2 juni was de goedbezochte beursdag, waar zo’n 90 bedrijven zich presenteerden. Alles onder het motto: het KAN in de Betuwe.

Léon Collaris, voorzitter van de Stichting Betuwe Onderneemt Beter, opende om 14.00 uur de beurs. Het officiële startschot gaf Peter Gerritsen, de kersverse ondernemer van 2015, met het doorprikken van een symbolische ballon. Dit deed hij samen met Peter Waterman van hoofdsponsor Rabobank Oost Betuwe en Antoine van Dalen van Van Dalen BV, die gastheer was en de beursruimte beschikbaar stelde.

Kijken en doen

Tot 20.00 uur bezochten honderden bezoekers de stands. Hier presenteerden zich grote en kleine ondernemers in de meest uiteenlopende branches – van advocaten, accountants en personeelsdiensten tot horeca, reclame en installateurs. Ook de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe en diverse ondernemersorganisaties waren vertegenwoordigd. Bezoekers konden daarnaast meedoen aan informatieve workshops, bijvoorbeeld over de Participatiewet en trends in de virtuele wereld.

 In de smaak

Met een Foodmarket en daarna een netwerkborrel, beide verzorgd door Buitenpoort Catering,  werd de beursdag smaakvol afgesloten. Betuwe Onderneemt Beter bedankt alle bezoekers en deelnemers en kijkt graag vooruit naar een vervolg in 2016.

Reacties