TOP trots op nieuwe programma voor volgend seizoen

Foto: Douwe Bob en Anna Rune

Lingewaard – Met trots toont TOP haar programma voor het nieuwe seizoen in de splinternieuwe brochure. Zoals elk jaar is er hard gewerkt om voor het Lingewaardse publiek  een mooi, boeiend, interessant, veelzijdig en verrassend programma samen te stellen. Voorstellingen voor zowel jong en oud met bekende artiesten en aanstormend talent.

Niemand minder dan onze nationale gevoelige snaren kampioen Harry Sacksioni opent op zaterdag 26 september het culturele menu. Echter, vooraf aan dit hoofdgerecht wordt  in het kerkje in Ressen een Amerikaanse amuse geserveerd: singer-songwriter Danny Schmidt met special guests Carrie Elkin en Ingrid Thiel-Sluiter.

Een keur van cabaretiers, acteurs, musici, films, slow- en sneldichters gaan het seizoen kleur geven: ‘Vrouw Holland’, eindelijk terug in het Betuwse – Begijn le Bleu, een Belg van internationaal kaliber – ‘Matroesjka’, hèt techno-cabaret-duo van Nederland en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival en vele anderen zullen u ter lering ende vermaak verrassen.

Het volledige programma is te vinden op onze vernieuwde website, evenals informatie over het reserveren en bestellen van tickets; www.topbemmel.nl Daarop kunt u tevens het programmaboekje bestellen, of u pakt een exemplaar mee bij o.a. Boekhandel Polman, Arends Optiek,de Kinkel of bibliotheek.

Reacties