Opgeven is geen optie: Alpe d’HuZes 2015

Foto: Don en Wil Derksen

BEMMEL / HUISSEN – Iedereen kent in zijn omgeving wel iemand die lijdt of overleden is aan de vreselijke ziekte kanker. Een ziekte die maar niet ophoudt om zich heen te grijpen en nog steeds geen afdoende genezingskansen kent.

“Afgelopen jaar werden wij daar zelf ook van heel dichtbij mee geconfronteerd; op 23 augustus overleed onze vader, na een ziekbed van elf weken, aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Toen bij hem de diagnose werd gesteld, kreeg ongeveer tegelijkertijd Don’s schoonvader de diagnose prostaatkanker met uitzaaiing naar het ruggenmerg en besloten wij – Don en Wil Derksen – om een sportieve uitdaging aan te gaan; meedoen aan de Alpe d’HuZes!”

Voor degene die het nog niet weet, Alpe d’HuZes is een actie, waarbij deelnemers (in 2015 zo’n 4.700) hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Steun ons!

We zijn samen in training gegaan en hebben als persoonlijk doel zo vaak als mogelijk naar boven te klimmen. Naast dit doel, hebben wij ook het streven om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het KWF en doen dit door het vinden van sponsoren en directe benadering van ons netwerk om te doneren aan onze actie.

Neem gerust een kijkje op onze actiepagina. Steun en motiveer ons en doneer aan het KWF, Wij tellen af naar donderdag 4 juni, waarop wij de uitdaging met de berg en onszelf aangaan!”

Reacties