Opa en Oma ochtend op kinderopvang de Papegaai in Haalderen

HAALDEREN – Wegens het succes van de afgelopen jaren, hebben we ook dit jaar een hele week elke ochtend van 9.30 uur tot 11.15 uur een opa en oma ochtend te vieren.

Bij binnenkomst werden alle opa’s en oma’s vrolijk begroet door hun kleinkinderen en werd er samen kopje koffie en thee gedronken met wat lekkers erbij. Vervolgens was het tijd om gezamenlijk te zingen. Wat klonk dat mooi! Je zou denken dat we met z’n allen in een groot koor zaten…, liedjes van nu en liedjes van vroeger wisselden elkaar af.

Daarna gingen we met z’n allen een mooi voorjaarsschilderij maken met een mooi lijstje er omheen, zodat het op een “echt” schilderij leek en opgehangen kon worden bij opa en oma thuis. De opa’s en oma’s genoten om samen te knutselen en de kinderen vonden het helemaal fantastisch!

Als afsluiting nog even samen buiten gespeeld, gefietst en gevoetbald, ook werd er heerlijke bloemen/gras/takken soep gemaakt door een oma, geweldig om te zien.

We kunnen terugkijken op 4 super gezellige ochtenden waar zowel alle opa’s oma’s, de kinderen en de pedagogisch medewerkers van genoten hebben. Bedankt lieve opa’s en oma’s voor jullie bezoek!

Reacties