Bezoek Providentia tijdens dag van de bouw

Foto: Stichting Providentia Gendt

GENDT – Tijdens de 10e nationale dag van de bouw, op 13 juni, laat deze bedrijfstak zien waartoe zij in staat is. Zo geven de Gendtse bouwers Nienhaus en Spoeltmanbouw u de kans om met eigen ogen te zien hoe ver zij zijn met de renovatie van het verenigingsgebouw Providentia.

De verbouwing gaat voortvarend. Na het slopen zijn de aannemers begonnen met de afbouw fase. Dit betekent dat u een indruk krijgt van de nieuwe indeling en de wijze waarop de diverse ruimtes worden afgewerkt. Hierdoor krijgt u een impressie van het eindresultaat zoals dit in september aan de stichting Providentia zal worden opgeleverd.

Door de uitvoerende partijen wordt u rondgeleid en met trots zullen zij u laten zien waar ze mee bezig zijn en hoe het verder wordt afgewerkt. Aan de buitenzijde is het werk aan de gevels, het dak en het buitenschilderwerk nagenoeg afgerond. Binnen is veel werk verricht aan de grote zaal en de foyer.

Kortom, veel onderdelen om te laten zien. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag komen kijken hoe ver we zijn. Schroom niet en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid eens achter de bouwhekken in de keuken van de aannemers te kijken.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten op de bouwplaats georganiseerd.

De koffie staat klaar van 12:00 tot 16:00 uur! Welkom.

Stichting Providentia Gendt

Reacties