Wat was het een feest!

BEMMEL – Het zit er weer op en we hebben genoten! Op dinsdag 19 mei ging de achtste editie van de deBOL JUNIOR A4Daagse met 1300 deelnemers van start. Wij zijn er weer voor 200% voor gegaan om er voor onze jeugd een fantastisch feest van te maken.

Uit de reacties die we kregen blijkt dat we dik  tevreden kunnen zijn en vaststellen dat het een zeer geslaagde 4Daagse is geweest.

De intocht werd dit jaar omlijst door de disco op het schoolplein bij de Vlinderboom en muziek van de Dreumels op de Promenade. En natuurlijk liep ESKA voorop om alle deelnemers te begeleiden naar de finish. Ook alle muzikanten bedankt, jullie maakten er een schitterend feest van!

Het Bestuur van stichting deBOL heeft het ook dit jaar weer zeer op prijs gesteld dat Burgemeester Marianne Schuurmans en Wethouder Theo Peren de intocht vanaf het terras bij CC De Kinkel hebben meegemaakt, het was voor ons weer een mooie waardering voor het vele werk dat de organisatie van zo’n evenement met zich mee brengt. Dank u wel!

Lieve mensen van het startbureau, verkeersregelaars, tochtencoordinatoren, EHBO, de bezemfietsers, de grote club mensen van de Geintrappers die iedere dag voor de controleposten en de limonade zorgden, het personeel van CC De Kinkel en allen die we misschien vergeten zijn…. bedankt! Zonder jullie hulp was dit evenement echt niet mogelijk geweest!

Ook willen we graag Harold Derks van Derks Transport bedanken omdat hij  een podiumwagen beschikbaar stelde toen wij van de Gemeente te horen kregen dat de Bemmelse podiumwagen dit jaar naar Gendt ging. Harold dank je wel!

Kijk voor de foto’s op de website van deBOL.

Allemaal tot ziens volgend jaar van 24 t/m 27 mei.

Bestuur St. deBOL

Reacties