Stichting Bemmelse Dweildag gestart met wervingsactie

Foto: Lingewaard Nieuws

BEMMEL – Begin mei is de Stichting Bemmelse Dweildag gestart met de actie ‘Vrienden van de Bemmelse Dweildag’. Doel van deze actie is om middels een jaarlijkse bijdrage geld in te zamelen, zodat dit evenement meer financiële middelen ter beschikking krijgt.

Alle vrijwilligers, die verbonden zijn aan de Bemmelse Dweildag, krijgen een aantal brieven mee en gaan mensen enthousiast maken om de Dweildag financieel te ondersteunen!

De tekst van de brief is: “Met uw 0,83 euro per maand kunnen wij de Dweildag in stand houden. Er vinden in Nederland jaarlijks grote muziekfestivals plaats waar u makkelijk 75 tot 100 euro voor betaalt. Al 28 jaar krijgt u de Bemmelse Dweildag gratis…

Wij hebben uw steun nu dringend nodig om dit fantastische evenement in stand te kunnen houden. Daarom de oproep om voor 0,83 euro per maand (tien euo per jaar) ‘Vrien(in) van de Bemmelse Dweildag’ te worden.

Ten teken dat u vriend(in) van de Dweildag bent ontvangt u een toepasselijke button. U kunt vriend(in) worden door dit formulier in te vullen en in te leveren via onze website óf postbus 161, 6680 AD Bemmel.”

Eén van de Bemmelse dweilorkesten, Alarmfase 3, kreeg de eerste brieven overhandigd en het is al op pad gegaan om nieuwe leden te werven!

De komende weken zult u wellicht ook benaderd worden om mee te werken aan deze actie; uit eigen initiatief aanmelden is uiteraard ook mogelijk via bovengenoemde site!

“Wij waarderen het enorm als u ook ‘Vriend(in) van de Bemmelse Dweildag’ wordt!”

Reacties