Ridders op het stalen ros, al 25 jaar toeren ze erop los

LINGEWAARD – In 2015 zorgt de Burgrun alweer voor de 25e keer voor kleur in het leven van mensen met een handicap. Begonnen we met slechts 20 zijspannen, tegenwoordig zijn dat er ca. 70, afkomstig uit heel Nederland en daarbuiten.

Voor de gelegenheid hebben we speciale dingen georganiseerd waardoor zeker onze gasten zich deze keer nog lang zullen herinneren. Zo zal de tussenstop dit jaar plaats vinden in Kasteel Doornenburg, een locatie die perfect past bij het thema voor 2015: Ridders en Kastelen.

Naast dat het kasteel een geweldige locatie is rijden we daardoor tijdens de ochtend- en de middagroute maar liefst vier maal door de Lingewaard. De ochtend route voert via het fotopunt bij camping De Waay over de Posbank naar de tussenstop, waar de deelnemers de magen kunnen vullen en zich kunnen vermaken. De middag route voert ons door de polder via Opheusden.

Om u allemaal de gelegenheid te geven ons onderweg te begroeten vindt u het volledige programma en de routes op onze website www.burgrun.nl onder “Run 2015”. Op de site zijn ook ons Facebook en Youtube adres te vinden.

Wij hebben weer alles in het werk gesteld om er een gezellige en feestelijke dag van te maken!

We willen iedereen bedanken die de Burgrun steunt. En of dit nu is als vrijwilliger, met diensten of goederen, of in financiële vorm, wij en zeker ook de deelnemers zijn daar zeer blij mee. Dankzij deze steun kunnen wij elk jaar weer de Burgrun organiseren.

En daarnaast bedanken we natuurlijk de zijspanrijders!

Tot zaterdag 30 mei. We starten zoals gebruikelijk om 10:00 uur precies!

Burgruncommissie

Reacties