Sjors Sportief & Sjors Creatief in Lingewaard!

Foto: Sjors Sportief

LINGEWAARD – In het schooljaar 2015 – 2016 worden de naschoolse introductiecursussen sport- en cultuur in Lingewaard weer aangeboden via Sjors Sportief en Creatief. Wilt u als sport- of cultuurorganisatie uw deuren openstellen en kinderen de kans geven kennis te maken met uw aanbod? Doe dan mee met Sjors Sportief en Creatief en schrijf uw cursus in.

Vanaf half oktober kunnen basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8 kennismaken met activiteiten/cursussen op het gebied van sport en cultuur binnen de gemeente. Nieuw is dat dit schooljaar ook de kinderen van SBO De Vlinderboom mee kunnen doen.

De kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar één of meerdere sport(en) of cultuurvorm(en) uitkiezen. Zij volgen enkele introductielessen bij een aanbieder naar keuze. De meeste introductielessen zijn gratis waardoor kinderen op een laagdrempelige manier de kans krijgen een kijkje in de keuken te nemen bij de sport- of cultuuractiviteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

Meld uw sport- of cultuurcursus ook aan!

Wilt u als sport- of cultuurorganisatie uw deuren openstellen en kinderen de kans geven kennis te maken met uw aanbod? Doe dan mee met Sjors Sportief en Creatief en schrijf uw cursus in.

Uw cursus wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjors Sportief en Creatief schoolboekje wordt half oktober aan alle kinderen van groep 3 t/m 8 in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor uw organisatie en activiteit!

Meld uw cursus vanaf vandaag aan op www.sportstimuleringnederland.nl zodat we er samen een succes van kunnen maken!

De start in oktober vindt plaats in samenwerking met  Stichting Welzijn Lingewaard, Gemeente Lingewaard, Sportstimulering Nederland, basisscholen en sport- en cultuurorganisaties van gemeente Lingewaard.

Reacties