Uitslag Jeugd Viswedstrijd St Petrus Huissen

Foto: St Petrus

HUISSEN – Dinsdagavond 19 mei, een winderige avond met enkele donkere wolken in de lucht. 14 jonge vissertjes die zich hebben aangemeld om deel te nemen aan de open jeugdviswedstrijd van hengelsportvereniging St Petrus uit Huissen.

Na een succesvolle eerste editie welke gevist werd een week eerder op de dinsdagavond waarbij iedere deelnemer meerdere vissen heeft gevangen en waar aan het einde van de avond er 2 jonge dames op het podium stonden. Hing er deze avond een gezonde spanning in de lucht over wie er vanavond met de winst aan de haal zou gaan.

Na 2 uur vissen met een stevige wind op het water, en een fikse regenbui was Rover Heintzbergen de winnaar van deze avond met maar liefst 164 hele centimeters aan vis, gevolgd door Nikki vd Mee met 103 centimeter en kort daarachter Nisha Nijenhuis.

Weer de 2 dames die op het podium eindigen, wordt het koningschap dit jaar dan omgetoverd in het Koninginnenschap? We weten het op 9 Juni wanneer de laatste wedstrijd wordt gevist.

Ondanks het slechte weer, werd er bij iedereen een glimlach van oor tot oor op het gezicht getoverd door Han Leijser van de ijssalon “La Differenza” uit Huissen. Hij bracht voor iedere deelnemer gratis ijs mee naar de waterkant!

Volgende week 26 mei is de volgende wedstrijd, iedereen tot 14 jaar kan deelnemen aan deze wedstrijden, kijk voor de voorwaarden even op de website www.hsvstpetrus-huissen.nl of op de facebookpagina van de visclub!

vissen huissen st petrus

Reacties