Laura Fygi naar Bemmel

https://youtu.be/iJUH2IPgUSc

BEMMEL – Op 30 mei komt ze naar Bemmel: Laura Fygi. Ze is de hoofdact tijdens de 3e Jazznight van TOP.

Wie kent niet haar zwoele jazzstem waarmee ze Europa veroverde jaren geleden. Ze draait al weer enige tijd mee en heeft op alle grote podia gestaan, maar haar stem is er alleen maar rijper van geworden. Ze kan een breed repertoire aan met die stem. Van nachtclubachtige jazz tot vet swingende Amerikaanse Salsa en bossenova.

In Azie heeft Laura een sterrenstatus. In Maleisie noemen ze haar de Goddess of Jazz, in Taiwain de Lady of jazz en in Hongkong de Queen of Jazz.

Laura komt niet alleen. Ze wordt begeleid door Trio Malando. Drie multitalenten die voor de nodige passie zullen zorgen. Samen met deze topmuzikanten zal Laura een geweldig avond neerzetten met een muzikale reis langs allerlei stijlen.

De 3e Jazznight van TOP wordt opgestart door Hedwig Van Staalduine. Dit jazztalent komt uit Bemmel en zit op dit moment op het conservatorium in Zwolle. Zij verzorgt samen met een gitarist het voorprogramma en zal tijdens de finale samen met Laura de avond eindigen.

De 3e Jazznight vindt plaats op 30 mei in zaal De Kinkel in Bemmel. Het programma begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 22,50 euro en zijn te bestellen via de website van TOP of te koop via boekhandel Polman en Ahrends Optiek

Reacties