Heerlijk weer helpt Heerlijk Huissen

Foto: Foto van Eimeren Huissen

HUISSEN – Heerlijk weer afgelopen zondag. Dat was mede een factor die het succes van de koopzondag met het thema Heerlijk Huissen bepaalde. Andere succesfactoren: de talrijke proeverijen, de Bourgondische sfeer en de winkeliers en horeca die hun beste beentje voor hadden gezet.

Bij de winkels met een link naar eten en drinken stonden van 13.00 tot 17.00 uur fraai aangeklede kraampjes. Er kon geproefd worden van onder meer wijn, kaas, groenten en fruit, saté, worst, chocolade en taart.

Op de Markt was er een bierproeverij van brouwerij Het Roze Varken, een crèperie, een presentatie van zilver bestek en een stand met Griekse lekkernijen. De in groten getale bezoekers aan het stadje van plezier genoten zichtbaar!

Ook de horeca deed deze koopzondag mee met heerlijke hapjes en drankjes. In/bij restaurant De Betuwe werd een origineel Huissens recept met asperges bereid. Met de zon op de bol verorberde het publiek al het lekkers. De Braziliaanse band met trommelaars en blazers die door de winkelstraten trok zorgde ervoor dat het heerlijke weer nog een extra dimensie gaf aan Heerlijk Huissen.

De volgende koopzondag is op 17 juni en heeft het thema Kunst!

heerlijk huissen 2015 1

Reacties