Aanmelden LingewaardUit! 2015 van start!

Foto: SWLingewaard

LINGEWAARD – Geheel volgens traditie zal de eerste zondag van september weer een gezellige middag worden op het Kinkelplein. Dan vindt namelijk het jaarlijkse LingewaardUIT! plaats. Met dit jaar naast de vrijwilligers- en duurzaamheidsmarkt het Meet & Greet plein, waar organisaties ‘live’ hun oproep kunnen doen om vrijwilligers te werven. Ook zullen er weer spetterende optredens en podium acts te zien zijn. Kortom een dag om alvast in de agenda te noteren; zondag 6 september, 12.00 linge–17.00u!   

Tijdens LingewaardUIT! kunnen vrijwilligersorganisaties en verenigingen zich  presenteren d.m.v. een kraam al dan niet in combinatie met een clinic, workshop of ander type presentatie. Wees er snel bij want de aanmeldingen stromen al binnen. Aanmelden voor de vrijwilligersmarkt  kan via:  lingewaarduit@swlingewaard.nl .

Het thema van de Duurzaamheidsmarkt dit jaar is ‘Duurzaam in en om het huis`. Bedrijven en organisaties uit de regio nodigen we van harte uit om op deze markt producten en diensten rondom dit thema te presenteren. Aanmelden voor een kraam op de duurzaamheidsmarkt kan via: dm@lingewaardenergie.nl .

Op 6 september kunnen jong en oud kennis maken met het sportieve, culturele, duurzame en vrijwilligersaanbod in de gemeente Lingewaard. Een dag vol informatie, entertainment en activiteiten waar je aan mee kunt doen!

De organisatie van LingewaardUIT! is in handen van Stichting Welzijn Lingewaard, Lingewaard Energie, Cultureel centrum de Kinkel, Top Bemmel en Mud Boot Sessions.

Reacties