Win een prijs bij culinaire koopzondag ‘Heerlijk Huissen’

Foto: Lingewaard Nieuws

HUISSEN – Eten, drinken, winkelen en genieten. Dat is het credo voor de komende koopzondag. Het stadje van plezier laat zich 17 mei tijdens ‘Heerlijk Huissen’ van haar meest Bourgondische kant zien. Winkels en horeca presenteren drank- en spijsproeverijen en er is de zoektocht naar Huissense recepten.

Het gaat vooral om authentieke recepten voor een heerlijk Huissens gerecht. Eenieder mag zijn/haar recept tot en met de koopzondag op 17 mei a.s. inleveren bij ’t Wijnhuys. Degene met het meest originele recept wint een prachtige prijs, beschikbaar gesteld door de Ondernemersvereniging Huissen.
Tevens organisator van deze culinaire koopzondag, met als titel Heerlijk Huissen. Winkels en horeca laten zich van hun meest Bourgondische kant zien. Alle winkels met een link naar eten en drinken hebben een fraai aangeklede kraam, met proeverijen van onder meer wijn, kaas, groenten en fruit, saté, worst, chocolade en taart.

Op de Markt is onder meer een bierproeverij, een crèperie, een presentatie van zilver bestek en is er een stand met Griekse etenswaren.

Huissens recept

Ook de horeca doet mee met heerlijke hapjes en drankjes. In/bij restaurant De Betuwe wordt een origineel Huissens recept bereid.  Alle producten voor dit heerlijke gerecht c.q. maaltijd kunnen in de winkels in het centrum worden gekocht

Verder wordt in diverse winkels getoond hoe mooi u uw tafel kunt decoreren en speelt een Braziliaans band, voor de extra peper, opzwepende muziek.

De winkeliers openen op koopzondag Heerlijk Huissen hun deuren van 13.00 tot 17.00 uur. Horecabedrijven zijn (uiteraard) eerder open en sluiten later. ‘Kom ook eten, drinken, winkelen en genieten!’.

Reacties