Eerste Familiekrachtcafé in Bemmel

Foto: SWL

BEMMEL – Op dinsdag 9 juni om 20.00 uur organiseert Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en Familiekracht het 1e Familiekrachtcafé in de winkel Makers & Merken, Markt 49  in Bemmel. Het café wordt één keer per kwartaal een ontmoetingsplek voor opvoeders en mensen die bij de opvoeding betrokken zijn. Elke kwartaal staat er een ander thema centraal.

Het thema van deze eerste editie is; zelfvertrouwen en zelfbeeld bij pubers. Speelt dit voor jou in de opvoeding van je puber een rol dan is deze avond zeker interessant!   

SWL Jongerencoach Valentijn Jansen zal deze avond handige tips geven wat je als ouder en direct betrokkene kunt doen om het zelfvertrouwen en zelfbeeld te vergroten bij een puber. Als jongerencoach komt Valentijn dagelijks in contact met pubers en hun opvoeders. Ook komt hij regelmatig op scholen waar hij jongeren ondersteund die dreigen vast te lopen. Hij zal deze avond ook ingaan op vragen die vanuit de deelnemers gesteld worden.

De avond is bedoeld voor opvoeders/ mensen die betrokken zijn bij de opvoeding van pubers. Deelname aan het Familiekrachtcafé is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening (€1,50).

Aanmelden kan via Facebookpagina van Familiekracht. Heb je geen Facebook, kun je je aanmelden via familiekracht1@gmail.com of SWL Meldpunt: meldpunt@swlingewaard.nl

Familiekracht is een initiatief van Kindercoach Jenny & 3 Way Coaching. Met de winkel Makers & Merken bieden SWL en Driestroom een podium voor workshops, cursussen, ontmoetingsmomenten en burgerinitiatieven.

Reacties