Omloop for the Roses 2015

Foto: TWC 't Verzetje

LINGEWAARD – Zondag 17 mei 2015 is de 6e Omloop for the Roses. Net als in de vorige edities wordt er gefietst om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, maar natuurlijk ook om te genieten van de mooie en uitdagende routes.

Deelnemers kunnen kiezen uit een prestatietocht van 60, 80, 100 of 125 kilometer. De tochten gaan via de Ooij naar het Duitse Reichswald en terug via Groesbeek en Berg en Dal. Behalve prachtige natuur kunnen de fietsers ook het nodige klimwerk tegemoet zien.

Frits Barend, ambassadeur van de Ride for the Roses: “Ik steun de Ride, omdat ik vind dat elk particulier initiatief om kanker te bestrijden moet worden gesteund en ik ga ervan uit dat al het geld wordt besteed aan onderzoek en bestrijding van de ziekte. Dus schrijf je in voor de Omloop for the Roses en doe mee!”

De opbrengst van dit evenement wordt bij de Ride for the Roses op 6 september in Aalsmeer door Plantion overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Ook dit jaar is er weer samenwerking met Bloemenveiling Plantion in Ede. Plantion was in 2013 gastheer van de Ride for the Roses. De band met Plantion voert terug naar de Ride for the Roses in Lingewaard in 2009 waar, toen nog, veiling Oost-Nederland bij betrokken was.
Door de samenwerking met Plantion krijgen ook alle deelnemers van de Omloop for the Roses een roos als symbool van de strijd tegen kanker naast een fraai herinneringsspeldje. Plantion zal met haar relaties dit jaar ook meefietsen met de Omloop.

Inschrijven

Op 16 mei 2015 sluit de voorinschrijving. Op 17 mei kan er bij de start nog worden ingeschreven.
Deelname aan de prestatietochten kost €10,-. Er geld geen NTFU korting omdat het een tocht is voor een goed doel.

Start en finish zijn bij het clubhuis van TWC ’t Verzetje, Sportlaan 1B, Bemmel.

Kijk hier voor meer informatie.

Reacties