Goede doelen 2015 stichting Tikkieerbij bekend

Foto: Tikkieerbij

BETUWE – Onlangs heeft het bestuur van Stichting Tikkieerbij uit de grote schare van aanmeldingen de goede doelen voor 2015 vastgesteld. In 2015 zullen alle acties en activiteiten in het teken staan van de Hart- en vaatgroep (van de Hartstichting) en de Klup OverBetuwe.

De activiteiten zullen dit jaar onder andere weer bestaan uit een bingoavond en een geweldige spinningmarathon. “Net als afgelopen jaar hopen wij weer op enthousiaste medewerking van alle vrijwilligers, donateurs en sponsoren zodat wij volgend jaar ook deze goede doelen blij kunnen verrassen met een bijdrage in hun activiteiten zoals de Tikkiering en bijdrage aan de samenleving voor mensen met een beperking. Net zoals wij dat afgelopen jaren hebben kunnen doen voor onder andere reeds vele andere goede doelen.”

Binnenkort volgt er meer informatie over deze goede doelen, de activiteiten en acties. “Bent u nu reeds ge├»nteresseerd? Neem een kijkje op onze website en volg ons via de sociale media op facebook en twitter. Wilt u op de hoogte blijven van Tikkieerbij? Schrijf u in voor de nieuwsbrief op www.tikkieerbij.nl en zodra er nieuws is, krijgt u dit toegezonden.”

Reacties