Nieuwe gezichten op Kasteel Doornenburg

Foto: Kasteel Doornenburg

DOORNENBURG – Het terrasseizoen is weer begonnen, dus ook in Doornenburg op het pittoreske kasteel. Dit jaar anders dan voorgaande jaren. Met nieuwe gezichten, nieuwe ideeën en een nieuw aanbod gaat De Klok Horeca Gendt de exploitatie verzorgen van de voorburcht van Kasteel Doornenburg.

De laatste maanden is er door de stichting gezocht naar nieuwe beheerders voor Kasteel Doornenburg. Na een uitgebreide zoektocht, vele gesprekken en afwegingen heeft De Klok de kans gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Voor De Klok natuurlijk een geweldige uitdaging, want wie wil er nu niet in zo’n omgeving in de weer zijn. U zult dan ook vol enthousiasme worden ontvangen voor een kop koffie en een lekker stuk gebak.

Als vanzelfsprekend is er meer dan koffie en gebak. Wat dacht u van een lekkere oersoep, middeleeuwse lunch of een ’ophaalbrug’ zomaar wat grepen uit de nieuwe lunchkaart. Natuurlijk mag een ‘Broodje Floris’ hierop niet ontbreken. Ook aan onze kleine ridders is gedacht want, na een lekker stuk fietsen of een interessante rondleiding is er altijd plaats voor een tosti of pannenkoek.

Naast de lunch zal er ook een borrelkaart zijn en is ook het drank assortiment geheel in stijl van haar omgeving. Naast een regulier drankassortiment kunt ook terecht voor enkele speciaal bieren als Barbar, Kasteel en Troubadour, als ook enkele speciaal door WijnZinnig Gendt geselecteerde wijnen.

Kortom voor ieder wat wils. Het terras is vanaf 1 mei geopend vanaf 11.00 t/m 18.00 uur, van woensdag t/m zondag.

In de maanden juni, juli en augustus is voorburcht alle dagen geopend behalve maandag. Daarnaast biedt Kasteel Doornenburg ook allerlei mogelijkheden voor diverse feesten en partijen. www.kasteeldoornenburg.nl.

Reacties