Eline Roelofs naar finale Miss Teen Gelderland

Foto: Eline Roelofs

HUISSEN – “Hallo allemaal! Ik ben Eline Roelofs en op zondag 19 april was ik uitgenodigd voor Miss Teen of Gelderland net zoals 148 andere meiden die om deze titel kwamen strijden.”

Deze dag hebben we drie rondes gehad. De eerste ronde was een voorstel ronde waarbij je werd ingedeeld in een groepje van vier waar je de rondes de hele dag mee deed. De tweede ronde was de bikinironde; hier moesten we een loopje laten zien in bikini. Ondertussen viel er helaas een aantal meiden af dat was natuurlijk erg balen.

De derde en laatste ronde waren de Engelse vragen. In deze ronde moest je een vraag die de jury aan je vroeg in het Engels beantwoorden. Uiteindelijk werden de meiden gekozen, die door waren naar de finale.

Voor Miss Teen of Gelderland zat ik tussen de laatste twaalf. En Evelyn Geldens is door naar Miss Beauty of Gelderland en zit daarbij ook bij de laatste twaalf. Ik vond het een erg leuke en gezellige dag.

De finale zal plaats vinden op 4 juli. Binnenkort gaan we met alle meiden een weekend weg om elkaar beter te leren kennen en ook krijgen we trainen zoals het lopen op een catwalk. Er kan ook gestemd worden dat gaat via de sms.

Willen jullie dat ik Miss Teen of Gelderland word, stem dan op mij! En houd de site in de gaten voor meer informatie: www.missbeautynetherlands.com.’

eline 2

Reacties