Theo Kemperman Koninklijk onderscheiden

Foto: Burgemeester Schuurmans (Twitter)

HUISSEN – Vrijdag 19 december jl. is Theo Kemperman benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Tijdens een jubileumavond van FNV Bouw reikte burgemeester M. Schuurmans-Wijdeven aan hem de daarbij behorende versierselen uit.

Theo Kemperman is 50 jaar lid van FNV Bouw. Als kaderlid, maar ook 35 jaar lang als secretaris van de FNV Bouw afdeling Huissen. Als secretaris onderhoudt hij de ledenadministratie, voert de correspondentie, bereidt de bestuursvergaderingen en de jaarvergadering voor, maakt het jaarverslag, organiseert jubileumavonden voor leden en bezoekt ook de districtsvergaderingen. Daarnaast fungeert hij voor de leden als vraagbaak bij arbeidsconflicten, problemen bij ontslag, etc. Hij probeert deze problemen naar tevredenheid van de leden en het bestuur op te lossen.

Voorts is hij al 40 jaar actief binnen voetbalvereniging Jonge Kracht. Als vrijwilliger verricht hij onderhoudswerkzaamheden en helpt mee bij grotere projecten zoals de bouw van de tribune, nieuwe bestuurskamer, garage en opbergruimte,

In de periode 2009 t/m 2011 was hij vrijwilliger bij de Voedselbank Arnhem – uitgiftepunt Lingewaard en sinds 2013 helpt hij bij het onderhoud van de Algemene Begraafplaats De Hoeve in Huissen.

Ook bij de hoftimmerlieden van carnavalsvereniging De Kraonige Zwaone verricht hij vele vrijwilligersactiviteiten, zoals bij het inrichten van de sporthal voor de jaarlijkse pronkzitting, het versieren van diverse locaties, de route klaarmaken voor de optocht en dergelijke. Al deze vrijwillige activiteiten zijn reden geweest om de heer Theo Kemperman Koninklijk te onderscheiden.

Bron: Gemeente Lingewaard

Reacties