Oost Betuwse Uitdaging matched Hema en Over & Weer kledingruil!

Foto:

BEMMEL / HUISSEN – Dinsdagmiddag 16 december overhandigde Jean Paul de Winter, franchise ondernemer van Hema Huissen/Bemmel 15 plastic opbergkratten aan Gijs Zegers, vrijwillige coördinator van Over & Weer kledingruil. Deze geweldige match kwam tot stand door de inzet van de Oost Betuwse uitdaging.

De Oost-Betuwse Uitdaging stimuleert en organiseert Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Zij bemiddelt tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij diverse benodigdheden/knelpunten op het gebied van Menskracht (denkkracht, extra handen, creativiteit), en Materialen (spullen). Zij daagt bedrijven uit om deze vragen vanuit hun Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap met gesloten beurs te realiseren. De belangrijkste voorwaarde is dat het gevraagde de leefbaarheid in de directe omgeving op korte of langere termijn verbetert.

De aanvraag voor de kratten werd gedaan door Stichting Welzijn Lingewaard voor het nieuwe participatie initiatief Over & Weer kledingruil en met succes.

Behalve de kratten van de Hema kreeg Over & Weer een donatie van 100 kleerhangers van Wasserij Peelen. Zoals Jean Paul de Winter aangeeft; ‘Het is leuk om een initiatief wat zoveel voor de lokale samenleving betekend een warm hart toe te dragen in de vorm van deze donatie, daar verbindt de Hema Huissen/Bemmel zich graag aan vanuit Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap.”

Wilt u als onderneming ook iets betekenen voor de leefbaarheid en lokale omgeving, kijk op www.oostbetuwseuitdaging.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.