Kerstmarkt Bemmel weer een groot succes!

BEMMEL – Over een ding zijn zowel de ondernemers als de kraamhouders, maar vooral ook de bezoekers het eens. De kerstmarkt Bemmel 2014 is één groot succes geweest. Met meer dan tienduizend bezoekers, zowel uit Lingewaard als de wijde omgeving, kunnen de vrijwilligers van de kerstmarktcommissie en de ondernemers terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Naast veel positieve geluiden van de bezoekers en kraamhouders, zijn ook de ondernemers grotendeels vol lof over de organisatie en het verloop. Dat de weergoden  ons zo gunstig gestemd zijn geweest, heeft natuurlijk ook bijgedragen aan deze succesvolle kerstmarkt.
Klik op de foto in de fotoviewer voor meer en vergrootte foto’s!
DE TRADITIONELE KERSTMARKT

Samen met Peer van der Ven, markt-, verhuur- en evenementenorganisatie is de kerstmarkt-commissie er in geslaagd weer zo’n 100 kramen met grotendeels kerst-gerelateerde artikelen op de kerstmarkt te realiseren. Ook de muzikale omlijsting door de 5 koren, de Big Band Bemmel en het combo bij de Proeverij heeft voor “het echte kerstgevoel” gezorgd. ‘Erg gezellig, lekker druk en goed verkocht’, zijn de meest gehoorde reacties.
De Kerstdweilers op de Kerstmarkt
cjgqrw01eckbkaghbbk6qnezi
PROEVERIJ
Met name de Proeverij, met een aantal nieuwe ondernemers uit zowel Gendt als Doornenburg, is ook erg druk bezocht. Nieuw was dat de Proeverij dit jaar geheel was overkapt. Dit heeft de sfeer extra verhoogd.
De deelnemende ondernemers hebben hun bedrijf en hun producten vaak op unieke wijze gepresenteerd. Ondanks dat de verschillen minimaal waren, is Rijnzicht uit Doornenburg uitgeroepen tot de onderneming die zich het beste heeft gepresenteerd. De meest gehoorde opmerking is geweest: ‘Volgend jaar zijn we er zeker weer’.
fctl3vc2si8jb73nfre5fnopj
DE KUNST IN HET KASTEEL DE KLINKELENBURG EN “KUNST AAN HUIS”

Zowel de kunstexpositie op het kasteel de Kinkelenburg als de heropende kunstgalerij “Kunst aan huis” zijn zeer goed bezocht. Bij de opening van de expositie in het kasteel zijn ruim 250 bezoekers geweest en op zondag heeft het bezoekersaantal de duizend overschreden.
Ook bij de heropening van de kunstgalerij aan de Dorpsstraat zijn vrijdag ruim 100 belangstellenden geweest en was het ook zondag een komen en gaan van honderden geïnteresseerde bezoekers.
Opening Kunst in Kasteel Kinkelenburg door burgemeester Schuurmans
gm4u3tnh0y21keew40mmz17of

De kerstmarkt Bemmel is op deze manier uitgegroeid tot een van de toonaangevende evenementen in de regio. De ondernemers hebben met hulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers, weer eens laten zien dat er in Bemmel altijd wel wat moois te beleven valt. Een ding is zeker, de kerstmarkt zal zeker in 2015 een vervolg krijgen.

Kerstcommissie Bemmel

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.