Gendtse Kerstmarkt met muziek uit ’n draaiorgel

Foto:

GENDT – Zondag 21 december staat in het teken van de altijd gezellige Gendtse Kerstmarkt. Het succes van voorgaande jaren wordt ook nu weer voortgezet.

Ruim vijfentwintig kramen zijn gevuld met ieder een uniek en eigen product en alle afkomstig uit Gendt. Ook dit jaar is de Kerstman aanwezig en wel met sfeervolle kerstmuziek uit een draaiorgel!

Tijdens de kerstmarkt zijn lieve konijntjes aanwezig om door de kleintjes onder ons even goed geknuffeld te worden. Een springkussen staat ook opgesteld om alle energie eruit te springen.

De prijzen van de Feestdagen Actie, georganiseerd door de Gendtse Winkeliersvereniging zullen tussen 15.00 en 16.00 uur uitgereikt worden. De Gendtse Kerstmarkt staat voor gezelligheid, een lekker hapje en drankje, muziek, entertainment en voltallige families op het plein.

De kerstmarkt zal opgesteld staan op het Julianaplein in Gendt en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Wilt u zich even wanen in het leven van de Kerstman? Ga dan mee met een ritje in de arrenslee door het dorp. Bovendien is deze zondag uitgeroepen tot koopzondag in Gendt, dus u mag het gewoon niet missen.

De Gendtse Winkeliersvereniging ontvangt een ieder graag op de enige echte Gendtse Kerstmarkt!

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.