Met  G4a van het OBC Huissen naar Berlijn (video)

HUISSEN / BERLIJN – Dankzij het geweldige succes van vorig jaar, is er dit jaar weer een studiereis geregeld naar Berlijn. Examenklas G4a is afgelopen week met 3 docenten afgereisd naar de prachtige hoofdstad van Duitsland. De 18 leerlingen gingen naar deze wereldstad om cultuur te snuiven en om Duits te oefenen. 

Klik op de foto in de fotoviewer voor de vergrootte weergave

Op woensdag 10 december begon de reis op Arnhem centraal, vanwaar we met de trein binnen 6 uur in hartje Berlijn waren. Ons hotel lag in de wijk Pankow, een prima uitvalsbasis voor deze stedentrip. Naast het bezoeken van de absolute highlights, zoals de Brandenburger Tor en de Berlijnse muur, hebben we ons ook vermaakt met andere activiteiten. Op het programma stonden onder andere een bezoek aan de een discotheek in de Kulturbrauerei, shoppen in een van de vele winkelcentra en schaatsen op het Alexanderplatz. Ook de rondleiding in de Nederlandse ambassade en de geschiedenis die het interactieve museum The story of Berlin vertelde waren indrukwekkend.

http://www.youtube.com/watch?v=
-ds4iseTBiM

Berlijn in kerstsfeer was erg bijzonder, de muziek, verlichting en kerstmarktjes maakten het erg gezellig. Zowel de leerlingen als de docenten hebben een fantastische tijd gehad! De hele reis is gefilmd, zodat de leerlingen nog een mooi aandenken hebben aan deze studiereis.

G4a Over Betuwe College Huissen

gvkul71ttttd2yqxcmbw4zpxf

y4714hmx6s0echkkuecoram0x

mv5jz6c6a89rqaqhla75at4w4

aaatxkansx25m7pfvzfwxwzu7

ns4naro5otva4iesshjy13mkc

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.