VriendenLoterij vervult hartenwens van Bart Artz uit Gendt

Foto:

AMSTERDAM / GENDT – Een grote verrassing voor Bart Artz uit Gendt van de VriendenLoterij. R.K. Harmonie St. Caecilia Gendt, waar Bart al jaren lid van is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij om de hartenwens van Bart in vervulling te laten gaan. Bart ontvangt een ballonvaart en een bezoek aan Lord of the Dance met zijn gezin.

Een ballonvaart en een bezoek aan Lord of the Dance

De heer Berns deed namens de Harmonie een aanvraag bij het VriendenFonds voor een ballonvaart en een bezoek aan Lord of the Dance voor Bart en zijn gezin.

De heer Berns: “Bart is ruim 50 jaar lid van Harmonie St. Caecilia. Hij speelt al jaren trompet en is ook lang bestuurslid geweest. Tegenwoordig is hij nog actief als bibliothecaris bij de vereniging.

Nadat zijn echtgenote getroffen is door de Ziekte van Parkinson is er voor Bart steeds minder tijd om zijn favoriete hobby uit te oefenen. Dankzij het VriendenFonds kunnen we Bart en zijn gezin een geweldig dagje uit met muziek geven!”

Hartenwensen

Gezondheids- en welzijnsorganisaties, clubs en verenigingen – die bij de VriendenLoterij zijn aangesloten – kunnen twee keer per jaar een aanvraag doen bij het VriendenFonds van de Loterij om een betrokkene een steuntje in de rug te geven. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een bijdrage om de hartenwens van deze persoon te realiseren.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.